A rendőrség szerint tablettákkal ölhettek meg egy idős komlói nőt

Illusztráció: Pixabay.com

A rendőrség október 23-án eljárást indított egy 57 éves komlói és egy 43 éves sásdi nő ellen, akik közösen ápolták az idősebbik nő anyósát. A gyanú szerint korábban megállapodtak abban, hogy megölik a 86 éves nőt – írja a police.hu.

Az 57 éves nő október 22-én feljelentést tett társa ellen zsarolás miatt, mert a 43 éves nő azt mondta a feljelentőnek, hogy kompromittáló hangfelvételeket hoz nyilvánosságra az anyósa halálával kapcsolatban, amennyiben nem fizet neki 3 millió forintot.

Az eljárás során a rendőrök meghallgatták a hangfelvételeket, amelyek alapján gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a két nőnek köze lehet az idős hölgy halálához. A beszerzett adatok alapján a két gyanúsított rendszeresen egy ismeretlen eredetű és hatóanyagú tablettát adott az áldozatuknak, amelyektől október 21-én elhunyt.

A rendőrök mindkét nőt elfogták és előállították a főkapitányságra. Kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, majd kezdeményezték letartóztatásukat.

Ellenük emberölés miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A zsarolás miatt pedig a Komlói Rendőrkapitányság nyomoz a 43 éves nő ellen – írja a rendőrség oldalán található közlemény.

Hirdetés