A sövény mögött bujkált, elkapták

A munkaidőben elrejtett akkumulátorokat éjjel akarta hazacipelni a dunaszekcsői férfi, de pechére észrevették a mohácsi járőrök.

hirdetés

Büntetőeljárás indult egy dunaszekcsői lakos ellen, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy munkahelyéről két akkumulátort eltulajdonított.

A gépkocsizó járőrszolgálat 2014. október 29-én 1 óra 35 perckor észlelte, hogy Dunaszekcsőn egy személy megbújik a sövény mögött. Az intézkedés során a 34 éves férfi elmondta, hogy a munkahelyén lévő kazánházból a délután folyamán ellopott és elrejtett akkumulátorokat szerette volna most hazavinni. A rendőrök a tolvajt a helyszínen elfogták, majd előállították. Az eltulajdonított tárgyakat a tulajdonos sértetlenül visszakapta.

A férfi részletes, beismerő vallomást tett, azt is megmutatta a rendőröknek, hogy melyik helyiségből tulajdonította el az akkumulátorokat és azokat napközben hol rejtette el. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a Mohácsi Rendőrkapitányságon.