Adományt kapott a klinika és a szállás

Sajtóközlemény: “242 ezer forintos pénzadományt adott át a Pécsi Gyermekklinika Onkohematológiai Osztályának, illetve a Normandiai Lions Klub Szülőszállásának dr. Hoppál Péter, a Fidesz pécsi csoportjának elnöke. A pénz a párttagok, illetve a Fidesszel szimpatizálók adományaiból gyűlt össze az idei hagyományos Jótékonysági Fidesz Bálon.

hirdetés

A Normandia Lions Klub Szülőszállása a Pécsi Gyermekklinikával működik együtt, és olyan szülőknek biztosít átmeneti lakhatást, akik daganatos beteg gyermekük kezelése alatt tartózkodnak Pécsett. A mintegy 100.000 forintos adományt dr. Véghelyi Erzsébet vette át a klub képviseletében.

A további 142.000 forintos adományt a pécsi gyermekklinika onkohematológiai osztályának ajánlotta fel a Fidesz pécsi csoportja, ahol az osztály munkatársainak, dolgozóinak speciális továbbképzésére, szakmai tréningjére fordítják majd ezt az összeget.

Ezzel a pénzügyi támogatással idén lehetővé válik a képzés a dolgozók számára, akik felé ezúton is tisztelettel adózunk embert próbáló feladataik és mindennapi helytállásuk miatt. Az adományt dr. Ottófi Gábor osztályvezető főorvos vette át szerdán. A Fidesz a Jótékonysági Bál tavalyi bevételével a pécsi Szemem Fénye Alapítványt támogatta.

Dr. Hoppál Péter

elnök, Pécsi Fidesz Csoport