Ahol kiderül: PONT Ott Parti a főtéren

Ebben az évben július 21-én kerül megrendezésre a felsőoktatási intézményekbe jelentkezett diákok számára a ponthatárok hivatalos kihirdetésének szabadtéri rendezvénye, a PONT Ott Parti. Az Educatio Nonprofit Kft. hagyományteremtő pécsi rendezvénye második ízben csatlakozik az országos eseményhez, melynek további színhelyei idén Miskolc, Debrecen és Budapest lesznek.

hirdetés

Pécsett a Széchenyi térre várják az érdeklődőket, elsősorban az idén felvételiző diákokat, hiszen ők állnak most az érdeklődés középpontjában! Várjuk ugyanakkor a felvételizőkkel együtt izguló szülőket és barátokat, de a program érdekes lehet a jövőjüket még csak tervezgető középiskolásoknak is.

A közös nyáresti várakozást és feszültséget a szervezők igyekeznek szórakoztató és tájékozódást segítő programokkal és műsorral oldani, amelyben többek között a Pécsi Tudományegyetem szakemberei és hallgatói beszélgetnek a felvételi és az azt követő főiskolai, egyetemi évek lehetőségeiről. A műsor közben és a ponthatárok kihirdetését követően kiváló pécsi partizenészek gondoskodnak a jó hangulatról.

Este 8 óra előtt pár perccel Dr. Komlósi László a PTE általános rektorhelyettese és Csizi Péter alpolgármester köszönti a felvételizőket, ezt követően pedig a négy országos helyszínen egy időben kerülnek kivetítésre valamennyi hazai felsőoktatási intézmény hivatalos idei ponthatárai.

Az esemény házigazdája és főszervezője az Educatio Kft. és együttműködő partnere a Pécsi Tudományegyetem, valamint a rendezvény támogatói: az OTP Fáy Alapítvány, a T-Mobile és az Apple Magyarország mindenkit sok szeretettel vár Pécs város főterén 16 órától.