Álruhában Vona Gábor

 Összesen több mint egy tucat állomása lesz annak az “álruhás” országjárásnak, amelynek keretein belül Vona Gábor egy-egy hétköznapi munkakörben próbálja ki magát egy-egy nap erejéig. Erről a Jobbik elnöke beszélt szerdán az MTI-nek.

hirdetés

Ismertette: eddig két állomása volt programjának: először múlt szerdán egy recski étteremben dolgozott pincérként, most kedden pedig a közmunka-programban vett részt Gyöngyöspatán. Elmondta: még 8-10 ilyen alkalom biztosan lesz, de nem tartja kizártnak, hogy ezután is folytassa ezt a tevékenységet. A következő alkalommal – pénteken – a kiskereskedelemben dolgozik majd – tette hozzá.

Elmondta azt is: az országjárásnak kettős célja van. Egyrészt szerinte “a politika nagyon gyakran elszakad a mindennapok valóságától” és úgy hoz döntéseket, hogy nem látja az ágazatban dolgozók problémáit. Ezért ezzel a programjával “ezt az aspektust is szeretné pártelnökként, miniszterelnök-jelöltként megismerni”. Úgy fogalmazott: “jellemfejlődés szempontjából minden politikusnak” csak tanácsolni tudja a munkanapjaik bizonyos százalékát “az emberek között töltse”.

A másik ok, hogy szeretné megismerni konkrét ágazatok, területek problémáit, hogy az adott ágazatról pontos információkat szerezzen, amit fel tud használni a Jobbik választási programjának finomítása, aktualizálása során is.

  • Ken

    Barbie jól mondja, hiszen ő maga is álruhás náci: http://hu.wikipedia.org/wiki/Klaus_Barbie

  • Cukorfalat?

    Barbi baba maradj a rózsaszínű játékaidmál és az ugyan olyan színű álomvilágodnál. Csak ne hogy a sötét színek bekeverjenek neked baba!

  • Barbie

    A náci náci marad, akárminek is álcázza magát.