Angyalok jelentkezését várják

Az elmúlt évek sikerein felbuzdulva a Nagycsaládosok Országos Szövetsége idén már nyolcadik alkalommal indítja útjára karácsonyi akcióját, az Angyali Csomagküldő Szolgálatot.

hirdetés

Az akció sikeres és sok rászoruló családot örvendeztet meg évről évre, ezért az egyesületnék bíznak benne, hogy ismét sokan jelentkeznek névtelen angyalnak.

A NOE-hoz egész évben folyamatosan érkeznek segítségkérő levelek, melyek száma karácsony közeledtével drasztikusan megugrik. Sok család nem is mer az ünnepi díszítésre, ajándékokra gondolni, hiszen a mindennapi étkezés és a meleg ruha sem megoldott számukra. Az Angyali Csomagküldő Szolgálat arra hivatott, hogy a „sok kicsi sokra megy”, és „mindenki tehet valamit a világ szebbé, jobbá tételéért” elvén megpróbálja ezeknek a családoknak igazán ünneppé tenni a karácsonyt.

Olyan jólelkű családokat/gyerekeket/embereket keresnek, akik örömmel segítenének az ACSSZ munkájában, és vállalják egy-egy család karácsonyi megajándékozását. A tapasztalat azt mutatja, hogy a családok leginkább tartós élelmiszernek, édességnek, játéknak, könyvnek, meleg ruhának örülnek.
Az angyalok jelentkezését december 13-áig a noe@noe.hu e-mail címre várják. Érdemes megjelölni a jelentkezésnél azt is, hogy milyen jellegű ajándékot tudtok küldeni, például elsősorban lánynak/fiúnak való ruhát, cipőt. A levél tárgyában a következőt kell feltüntetni: ACSSZ 2013 – angyalok.

Bővebb információt a következő linken találnak: http://www.noe.hu/hirek/angyali_csomagkuldo_szolgalat_acssz_2013

  • vackor

    Oszt mi legyen? Sör, bor, pájinka?

  • K. Zoli

    Én mindenap kin ülök a cimbikkel a Hössök terén. Oda kérem a segéjcsomagot ha lehet. Köszi.