Animációs kisfilmeket várnak

Egyéves a “Pécsi Animáció Története” Kiállítás. A Magyarországon is egyedülálló tárlat, közel egy éve, Pécsen nyitotta meg kapuját és látogatói száma már meghaladta az ötezret. Az évforduló alkalmából animációs kisfilmeket várnak!

hirdetés

Pécs belvárosában, a Király utcában található kiállító teremben 2013. augusztus 16.-tól tekinthetnek be a rajzfilm szerelmesei az animáció készítés rejtelmeibe, valamint áttekintést kaphatnak az arra látogatók a pécsi animáció történetéről is.

A”Pécsi Animáció Története” kiállítást működtető Total Art Egyesület sikeresnek ítéli meg a kiállítás létrehozását, hiszen az elmúlt időszak alatt már több mint ötezren ismerkedtek meg az animáció készítés varázslatos múltjával. Igencsak nemzetközi érdeklődés övezi a kiállítást, hiszen a látogatói között megfordultak a világ szinte minden földrészéről, Dél-Afrikától Kanadáig, Kolumbiától Új Zélandig.

A Total Art Egyesület – a kiállítás egy éves születésnapja alkalmából -, maximum egy perces stop-motion /stop-trükk/ technikával készített animációk beküldését várja, a film és a képzőművészet témaköréből. Az egyesület a legjobb alkotásokat díjazza, de alkotónként vagy alkotócsoportonként csak egy filmet fogad el. A születésnapi programok keretén belül levetítésre kerülnek a kiválasztott stop-motion egypercesek.

Beküldés módja mp4 formátumban a www.facebook.com/pecsianimaciotortenete oldalon, vagy a kardosa61@gmail.com e-mail címre.

Total Art Nemzetközi Művészeti Egyesület