Aquafitnessz a Hullámban

A júniusban már sikeresen megkezdett, heti egyszeri, ingyenes alakformáló, zsírégető gimnasztikát hirdető programot az augusztusi kánikulában szombatonkénti aquafitnesszel folytatja a Hullámfürdőben a MOB és a tornaszövetség országos programjába Pécsett bekapcsolódó Pécsi Sport Nonprofit Zrt.

hirdetés

Aki már kipróbálta, tudja, hogy a kényelmes, mozgásszegény életmódról az egészségesebb, sportos mindennapokra váltása során az első lépések megtétele a legnehezebb. A MOB és a Magyar Tornaszövetség Aerobik Szakága most egy bárki számára elérhető országos programmal igyekszik ezt megkönnyíteni.

Az órákat az alakformáló, zsírégető, egészségmegőrző mozgásformákban otthonosan mozgó aerobik-oktatók – Borsos Anita, Csatáry Kinga, Réfi Eszter, Szilvás Angéla, Vass Brigitta – vezetik. A heti egyszeri, de rendszeres és változatos testedzés elsődleges célja kortól és nemtől függetlenül a mozgás megszerettetése, a figyelem felhívása a sportos életmód fontosságára az egészség megőrzésében.

A programhoz országszerte számtalan település csatlakozott, szűkebb pátriánkban a PSN Zrt. állt a kezdeményezés mellé. A sorozat júniusban több, mindenki számára nyitott, ingyenes aerobikórával indult útjára, az augusztusi kánikulában pedig szombat délutánonként, tehát 10-én, 17-én, 24-én, 31-én, mindig fél ötkor a Hullámfürdő kellemesen hűs vízében, a strand hullám-medencéjében aquafitnesz-órákkal folytatódik.

Ezekre az órákra a Hullámfürdő vendégeit várják, magárért a programért nem kell külön fizetni, az benne foglaltatik minden típusú belépőjegy, vagy bérlet árába, jelentkezni pedig a kezdés előtt a helyszínen lehet.