Átadták a baranyai Prima-díjakat

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Baranya Megyei Szervezete az elnökség által elfogadott stratégia mentén haladva idén sem a megyeszékhelyen, hanem ezúttal Mohácson rendezte meg a 11. Baranya Megyei Prima díjátadó gálát.

hirdetés

A házigazdai szerepet idén Mohács vállalta, a gála az önkormányzat dísztermében volt. Az eseményen részt vett dr. Lovassy Tamás, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának delegáltja is.

Schweier Rita is elismerésben részesült (fotó: VOSZ)

2017-ben Baranya megyében a Magyar Képzőművészet kategóriában dr. Aknai Tamás, Magyar Sajtó kategóriában Schweier Rita, míg Magyar Irodalom kategóriában Kiss Tibor Noé kapta az elismerést.

Aknai Tamás a díjjal (fotó: VOSZ)

Hagyományosan a gálán adták át Baranya megye Év Vállalkozója díjakat is. Idén Farkas Béla, a Bólyi Faiskola Kft. ügyvezető igazgatója, Grubics Mártonné, a pécsváradi Zengő Cukrászda üzemeltetője, Jaksics János, a Jaksics és Fia Építőipari Kft. ügyvezetője kapták a megyei elismeréseket.

Az országos Év Vállalkozója díjra a VOSZ megyei elnöksége Dömös Gábort, a pécsi Dömös-Plast Kft. ügyvezetőjét, valamint Kalocsai Istvánt, a mohácsi Pannon-Montex Kft. ügyvezetőjét részesítette az elismerésben.