Az MSZP és a Nagy Mutyigyár

Elkeseredett és izzadtságszagú erőlködést látok Pécsett az MSZP részéről, hogy itt is sikerüljön „trafikmutyit” kreálni. Eddig vesztésre állnak, noha mindent megtettek azért, hogy elültessék a fejekbe, városunkban is politikusok válogatták ki a nyerteseket – írja olvasónk!

hirdetés

Van egy – többször is igazolódni látszott – tétel, miszerint a Földön bárki kapcsolatba hozható bárkivel öt emberen keresztül. Úgy látszik, az MSZP Pécsett alkalmazza az elméletet, és láss csodát, ha 6 milliárd emberrel működik a dolog, akkor 150 ezerrel is. Pécsett öt ismerős sem kell, talán egy-kettő is elég ahhoz, hogy bárkit bárkivel összekössünk a városban. (Lásd Facebook)

Számomra elsősorban ezért hiteltelen az, amit a szocialisták művelnek városunkban trafik ügyben, noha azzal egyetértek és erre utalnak hiteltérdemlő bizonyítékok (hangfelvétel példul), hogy igenis voltak városok, ahol a politikai vezetők beleszóltak, netán ők döntötték el, kik nyerjenek az adott trafikos pályázaton. Tehát ebben nincs vita köztünk!

Azzal viszont nem értek egyet, hogy ha van, ha nincs, ha lehet bizonyítani, ha nem (Pécsen nincs bizonyíték, amit el is ismert az MSZP!), mutyit kell kreálni, mert például ez a központi szocialista párt utasítás! Ez a hozzáállás gusztustalan, és ez a fajta sunyi magatartás az, amely miatt elfordulunk a politikától és az ilyen, hiteltelen politikusoktól.

Egyértelműen látszik, hogy a baloldal erőlködik Pécsen, hogy összehozzon egy „trafikmutyit”. Erőlködnek, hogy működjön a Nagy Mutyigyár, mert nincs bizonyítékuk, nincs hangfelvételük, nincs egyetlen konkrétumuk sem, csak a sejtetés. Meg az, hogy XY ismeri Z-t, aki nyert, vagy fordítva. Mondhatom, ezt megállapítani „hatalmas teljesítmény” egy Pécs méretű városban, amikor 6 milliárd emberrel is működik a képlet!

Mindez nem érdekelne, ha nem gondolnám úgy, ezzel a sunyi politikusi manipulációval a saját városukat, a városunkat és bennünket itt lakókat járatnak le egy ország előtt. Olyan ügybe próbálnak belekeverni bennünket és Pécset, ami itt, helyben nincs!

Ahelyett, hogy az MSZP képviselői büszkék lennének arra, hogy Pécs más mint sok város, ahol volt trafikmutyi, és ebből az erény(ünk)ből próbálnának önmaguknak politikai hasznot kovácsolni, újra és újra csak a mocskolódást választják.

Sajnálom őket és sajnálom, hogy nem tanulnak a korábbi hibáikból! Be kellene fejezni az árokásást Uraim.

Dr. Salamon Gábor

Pécs