Az orvosi karé az Év honlapja

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar felvételizőknek szóló, októberben elkészült új honlapja nyerte el oktatás kategóriában az Év honlapja 2013 megtisztelő címet.

hirdetés

2013-ban már az ötödik alkalommal került sor az Év Honlapja díj kiosztására. Oktatás kategóriában az idei évben 14 honlap versengett a megtisztelő címért. A szakmai díjak mellett közönségdíjakat is kiosztották.

A szakmai díjak odaítéléséről egy 14 fős zsűriből álló – tagjait a hazai marketing és reklám szakmában dolgozó szakemberek alkotják – csapat döntött. Az elbírálás szempontjai között kiemelt szerepet kapott, hogy mennyire felel meg a honlap vizuális megjelenése és tartalma a célközönség számára, milyen ezek összhangja, és a tartalom friss, aktuális–e.

Vizsgálták a honlap újszerűségét, az interaktivitást, és a reszponzivitást. A pécsi orvoskari honlap értékelésénél kiemelték a folyamatos, friss tartalmi feltöltöttség és a fiatal célközönséget megragadó képi világ összhangban történő alkalmazását.

Külön büszkék arra a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, hogy a honlap saját kari fejlesztés keretében valósult meg a karon dolgozó marketing és informatikus szakemberek, valamint az őket segítő orvoskari hallgatók révén.