Balázsék hétfőn a pécsi főtérről tolják az adást!

Nekivágnak az országnak Balázsék. A Rádió 1 népszerű reggeli műsorának stábja idei második országjáró turnéján ismét több mint ezer kilométert utazik azért, hogy a műsorvezetők személyesen is találkozhassanak a hallgatókkal. Pécsre hétfőn érkeznek.

hirdetés

Ismét útnak indulnak Sebestyén Balázsék, hogy hétfőtől minden reggel másik városból bejelentkezve vezessék egy héten át a Balázsék című műsort. Az ország legnépszerűbb reggeli triója több mint ezer kilométer megtételére készül feszített tempóban, hogy Pécstől Debrecenig öt különböző helyszínen is találkozhassanak a hallgatókkal. A plexiből készült modern stúdió minden nap másik városban épül fel, közel negyven fős stáb dolgozik azon, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

– Tavasszal már végigjártunk öt nagyvárost, és elképesztő volt az a szeretet, amivel fogadtak minket. Feltölti az embert, ha személyesen is ott lehet a hallgatókkal, egészen más így műsort vezetni, mint a budapesti stúdióban. Örülünk, hogy olyan városokba is eljutunk most, ahol már nagyon régen jártunk, és bízunk benne, hogy a közönség is vár minket – az eddigi visszajelzések szerint nagyon – mondta Sebestyén Balázs, aki műsorvezetőtársaival együtt szintén nagyon várja a roadshow-t.

Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani hétfőn hajnalban Pécsre látogatnak, kedden Sopronban, szerdán Székesfehérváron, csütörtökön Egerben, pénteken pedig Debrecenben várják a hallgatókat, akik szeretnék élőben hallgatni a műsort, szeretnének játszani és nyerni, vagy egyszerűen csak találkozni a műsorvezetőkkel.

A Rádió 1 Balázsék roadshow-jának állomásai:

Szeptember 18. Pécs, Széchenyi tér (Városháza)
Szeptember 19. Sopron, Várkerület (Mária szobornál)
Szeptember 20. Székesfehérvár, Palotai kapu tér
Szeptember 21. Eger, Gárdonyi Géza tér
Szeptember 22. Debrecen, Kossuth tér