Baleset a hatoson

Karambol történt Pécstől nem messze Szekszárd irányában pénteken éjjel. A hatos utat lezárták és Pécsvárad felé terelték el az autókat.

hirdetés

Olvasónk jelzése szerint a balesetben több autó is részt vett. Az egyik egy árokparton, a tetején állt, amikor elhaladt autójával a baleset helyszíne mellett.

A rendőrség egyelőre nem adott hivatalos tájékoztatást a történtek kapcsán.

Kora este a hatos pécsi szakaszán, Szigetvár felé is volt egy kisebb baleset: egy szénabálát szállító traktor gyulladt ki ismeretlen okok miatt. Sérülés nem történt. A mentés idejére félpályás lezárás volt a szakaszon.

  • azta

    Hogy mi van?

  • sárdí.robert.

    aszt.szeretnémondaní.hogy.elmentema.fogdakezemhez.és.jolsíkerűrtl.a.teszt.de.asztmonda.afogdakezem.hogy.bízocsággelnőke.14.éves.tesztvolt.ésazal.fenyegetek.az.fogdakezem.hogy.tenemmehecnor.málkőzőségbe.felejcsemela.horvátpetít.az.tíborcos.osztájtársamat.kéremsegícsenekhogy.járhasak.az.tíborcba.mert.az.únokatestvérem..az.orsíka.odajára.tíborcba.nemdúdom.mítvétetem.az.ískolának.14.évesen.mentema.az.endreszbe..akortalálkoztukn.az.tíborcos.osztájtársamal..22éves.vagyok.ésnícsenek.normálbarátaím..szeretnékvíszamení.az.koch.valéría.ískolakőzpontba.