Még gyűjtöget a baloldal

Pécs baloldali képviselőjelöltjei összegyűjtötték az induláshoz szükséges aláírásokat – közölték az érintettek az alábbi sajtóközleményben:

hirdetés

“Összegyűjtötték az ajánlásokat a Forum Sopianae Egyesület, az MSZP, Együtt-2014 és a PM által támogatott önkormányzati jelöltek. Örömmel vettem tudomásul, hogy a Demokratikus Koalíció is személyemet támogatja polgármesterjelöltként, hiszen csak közös erővel tudunk fellendülést hozni Pécs számára.

Az ajánlásgyűjtést a törvényes határidőig folytatjuk, mivel a tapasztalatok azt mutatják, hogy a pécsiek igénylik a változást, és pozitívan fogadták az elképzeléseinket. Annak érdekében, hogy minél több javaslatot megismerjünk és be tudjunk építeni a programunkba, a jelöltjeink hétvégétől kitelepüléseken is találkoznak a választókkal.

Csakúgy, mint minden képviselőjelölt, jómagam is személyesen gyűjtöm az ajánlásokat annak érdekében, hogy első kézből ismerjem meg a pécsiek véleményét. Minden nap más körzetben találkozom a pécsiekkel, és mindenhol egyöntetű a vélemény: meg kell állítani a város lecsúszását, az elvándorlást. Nem lehet adókkal szorongatni a pécsieket úgy, hogy a várostól nem kapnak érte semmit.

A pécsiek véleményére alapozott programunkkal megoldást fogunk kínálni Pécsnek, a pécsieknek!

Ébredj Pécs!”

Cserfainé Dr. Kovács Ágnes