Baranyai strand is lehet még az év fürdője

Két hét és a nyárral együtt lezárul a fürdők legnagyobb hazai megmérettetése, Az Év Fürdője 2017 közönségszavazás is. A verseny pillanatnyi állása szerint egy megyei fürdőnknek minden esélye megvan arra, hogy a TOP 10-ben végezzen.

hirdetés

A termalfurdo.hu szervezésében idén harmadik alkalommal, három kategóriában keresik az ország legkedveltebb fürdőit. Szeptember elején derül ki, melyik lesz Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője. A versenyt a Magyar Fürdőszövetség is támogatja.

Harkány az élbolyban

Baranya megyéből idén 8 fürdő vesz részt a szavazáson. 2016-ban az Orfű Aquapark a Helyiek Kedvenc fürdője kategóriát megnyerte, így a szabályok értelmében 2017-ben nem indult. Idén is jól szerepel viszont a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, amely Az Év Fürdője kategóriában a jelenlegi állás szerint a TOP 10-ben található. A megyén belüli versenyben jól áll még a Thermal Spa Siklós és a Hertelendi Termálfürdő is, mivel a verseny szoros, nekik is van még esélyük egy jó végeredményre.

A szavazásban szerepelő Baranya megyei fürdők ide kattintva láthatóak.

Nagy hajrá és szoros eredmények várhatóak

A korábbi évek tapasztalata alapján az utolsó két hétben érkezik a szavazatok közel 20%-a, és a helyezések is sokat változhatnak, így a jelenleg jól szereplő fürdők sem nyugodhatnak meg teljesen. Szavazni augusztus 31-én éjfélig lehet.