Baranyai vállalkozások fejlesztéséért dolgozik a Kooperatív Vezetők Klubja

Idén őszi második találkozóját tartotta a Kooperatív Vezetők Klubja Pécsett. A rendezvényen ezúttal is olyan cégvezetők és cégtulajdonosok gyűltek össze, akik fontosnak tartják, hogy inspirálódjanak, alkalmazható tudást szerezzenek és értékes üzleti kapcsolatokat építsenek. A klub továbbra is nyitott a fejlődni vágyó vállalkozások számára. Alapítóinak meggyőződése, hogy e partnerségi kapcsolatok elősegítik a megye gazdaságának erősödését is.

„A három legnagyobb vezetői sales hiba” – ezt a címet viselte a keddi klubtalálkozó fő előadása, melynek színvonalára már az előadó személye garanciát jelentett. Lippner Tamás értékesítési tanácsadó-tréner nemzetközileg elismert szaktekintély, aki rendszeresen készít fel felsővezetőket és cégtulajdonosokat fontos előadásokra és üzleti megbeszélésekre.

A pécsi hallgatóság főként helyi vállalkozások vezetőiből állt. A csoport egyik tagja, Reisz Róbert hitelezési szakértőként dolgozik. Azt mondja, ő részben épp az ilyen, hiteles és hasznos előadások miatt vesz részt a klub találkozóin.

– Hogy miként értékesítsünk hatékonyan, vagy hogy hogyan építhetünk sikeres partneri kapcsolatokat – ezek olyan kérdések, amelyek mindegyik cégvezetőnek, így számomra is lényegesek. Ha ilyesmikről szakértő véleményét is meghallgathatom, itt a helyem, arról nem is beszélve, hogy megismerve más baranyai vezetőket új, értékes emberi és üzleti kapcsolatokkal is gazdagodhatok – fogalmaz.

A Kooperatív Vezetők Klubjának fő alapítója szerint pedig éppen ezért jött létre ez az üzleti közösség. – Az a küldetésünk, hogy az üzleti kapcsolatépítés talaján, főképp vállalkozói tudás- és tapasztalat-megosztással segítsünk a baranyai cégvezetőknek – mondja Erős Gábor.

– Ennek jegyében szervezzük a találkozóinkat, és meggyőződésünk, hogy egy hónapban egy délelőttöt erre bárki rá tud szánni, sőt ha nem teszi, akkor el is esik lehetőségektől. E körben kibeszéltünk már motivációs technikákat és jellemző vezetői dilemmákat, és ezután is rendszeresen meghívunk külsős előadókat, akik egy-egy témában szakértőként szolgálnak új ismeretekkel, hasznosítható ötletekkel. És igen: az, hogy közben üzleti kapcsolatok is épüljenek a résztvevők között vagy egymás továbbajánlásával, az éppúgy célunk, ahogy a tudásmegosztás, az inspiráció és a támogatás is.

A háromnegyed éve, alulról jövő kezdeményezésként indult, és nonprofit jelleggel, alapítványi háttérrel működő Kooperatív Vezetők Klubja továbbra is várja a csatlakozni vágyó cégtulajdonosokat és -vezetőket.

Ők további információért Erős Gáborhoz fordulhatnak, a vezetoiklub.pecs@gmail.com e-mail-címen.

(x)

hirdetés

Hirdetés