Belekóstoltunk a Rock&Roll-ba Bocknál

bock (2)

hirdetés

Ha azt halljuk, Rock&Roll, fiatalos lendület, némi lázadás és vidámság jut eszükbe – nem véletlen tehát, hogy Bock Valér különleges cuvée-je a Bock&Roll nevet kapta. A Bock Pince új generációját képviselő borász híres arról, hogy remekül komponál – és most kivételesen nem a zenéről van szó. 2012-es Bock&Rollja nagyszerű, üdítő és fiatalok számára is könnyen fogyasztható házasítás – melynek debütálását a Pince egy rendhagyó party kereti közt ünnepelte június utolsó hétvégéjén.

bock (6)

“Ehhez a borhoz zene kell” – idézzük Bock Valért, aki tartotta is szavát, hiszen kora estétől hajnalig szólt a Rock&Roll a Pince udvarán. A táncos kedvű vendégek Európa első számú, Elvist megidéző zenekara, az Ed Philips and the Memphis Patrol, majd Keresztes Ildikó dallamaira rázhatták, nem is akárhogy – Ed Philipsék megmutatták, hogyan kell a földön fekve gitározni vagy pörögni a nagybőgő körül.

bock (4)

Az autentikus Rock&Roll hangulathoz a zene mellett a látvány sem hiányozhat. A Pince udvarát rendhagyó módon elborították a bakelitlemezek és színes lampionok – akárcsak egy időutazás az ötvenes évek amerikai partyjaiba. A retro életérzés pedig pin-up girlök nélkül nem lett volna az igazi, így két koncert között meglepetés divatbemutató forrósította a hangulatot, pörgős szoknyákkal, pöttyökkel és mindennel, ami ehhez jár.

bock (1)

Valér örökifjú vöröse megmutatta, hogy mire képes: egy estére még a méltóságteljes nyugalom szigetét, a Bock Pincét is képes volt megőrjíteni.

Azoknak, akik lemaradtak, jó hírünk van: a 2012-es Bock&Roll már kapható, és party is lesz még! Aki ennél többre kíváncsi, követheti a bort a Facebookon: facebook.com/bockandrollbor !

(x)