Mellár MSZP-P-s társa ismét szopófantomozik

Ha tényleg a szopófantom a baloldali ellenzék csodafegyvere a kormány ellen, akkor ideje a három harmadnak – írja az Index.hu. A lap ugyanis arról számol be, hogy „Burány Sándor az MSZP-Párbeszéd-frakciószövetség országgyűlési képviselője Mi az a szopófantom? Mit tehetünk ellene? címmel sajtótájékoztatót tart”.

Az Index.hu azt írja: „Igen, 2018-ban az egyik legerősebb ellenzéki párt szövetségese arról tart sajtótájékoztatót, hogy pár hete egy ismeretlen férfi orálisan kielégített Kőbányán egy hajléktalant, és az erről készült biztonsági felvétel kiszivárgott a sajtónak”.

Burány Sándor az MSZP-ből ült át a Párbeszéd-frakcióba, majd őt követte Mellár Tamás, aki ugyan elméletileg függetlenként indult, ám kampányát szinte kizárólag MSZP-sek segítették, így például Nyögéri Lajos volt városi elnök kínosan ügyelt arra egy kertvárosi kitelepülésen, hogy a zengővárkonyi Mellár Tamást a sajtó nehogy megkérdezhesse pécsi témákról.

Az MSZP-P-snek úgy tűnik, ez valami fixáció lehet, mert már a Parlamentben is felhozta a rendkívül intelligens témát alig egy héttel ezelőtt.

Hirdetés