Béreljen üzletet a Pécs Plazában!

Pécs Kertvárosában, a forgalmas Vásártér szomszédságában elhelyezkedő 15 200 négyzetméteres Pécs Plaza bevásárlóközpont most különösen kedvező bérleti feltételekkel kínál 200 négyzetméternél kisebb üzlethelyiségeket.

hirdetés

A hét minden napján, így vasárnap is nyitva tartó bevásárlóközpontban olyan nemzetközi és hazai márkák vannak jelen, mint az Euronics műszaki áruház, CCC cipőbolt, Rossmann drogéria, Háda és Invázió ruházati üzletek. A központban sokféle szolgáltatás is megtalálható, így posta, virágüzlet és játszóház. A mindennapi bevásárlást a CBA hipermarket közel 2400 négyzetméteres területen biztosítja. A bevásárlóközpont a vásárlási élmény mellett számos szórakozási lehetőségeket is kínál.

pláza1

A 10 termes Cinema City multiplex mozi, a Club Plaza játékterem (biliárd, szimulátorok, darts, bowling) várja a kikapcsolódni vágyókat, míg a gyerekek felhőtlen szórakozását a Mosolyország játszóház garantálja. Az ételudvaron a McDonald’s gyorsétterem, Don Pepe pizzéria, kínai és görög ízek csábítják a látogatókat, míg az édesszájúakat a Mecsek Cukrászda finomságai várják.

A bevásárlóközpont, amely 840 férőhelyes ingyenes parkolóval rendelkezik, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető (helyi buszjáratok: 1, 130, M55). A Pécs Plaza magas látogatottságát a bevásárlóközpont mellett elhelyezkedő Vásártér biztosítja.

pláza2

Üzletbérleti lehetőség

A hét minden napján nyitva tartó Pécs Plaza most kedvező bérleti feltételekkel kínál 200 négyzetméternél kisebb üzlethelyiségeket.

– Üzlethelyiség bérleti díja akár már 75 000 Ft + áfa / hó díjtól*.
– A kiadásra váró üzletek alkalmasak többek között ruházati és sport termékek, mobiltelefon kereskedelem, továbbá lakossági szolgáltatások (szépségszalon, fodrászat, kulcsmásoló, …) számára.

*Az akciós bérleti ajánlat a 200 m2 alatti alapterületű üzletekre vonatkozik. Az ajánlat a rendelkezésre álló üres üzletek erejéig, illetve visszavonásig érvényes. Jelen hirdetés nem számít ajánlattételnek.

További részletekért és bérbeadási feltételekért látogasson el a bevásárlóközpont honlapjára: www.pecsplaza.hu, vagy keresse Szabó Csilla Annát, a Pécs Plaza igazgatóját a 06 72 550 362 telefonszámon vagy a szabo.csilla@pecsplaza.hu e-mail címen.

(X)