Berkecz: Tiffánnak számot kell adnia

Berkeczék akkor hajlandóak a közös indulásra, ha nincs a jelöltek között olyan, aki részt vett a korábbi pécsi városvezetésekben

Berkecz Balázs, az Együtt-PM jelöltje úgy vélekedik, a Fidesz helyi jelöltjének, Tiffán Zsoltnak számot kell adni az elmúlt 4 évért. Közlemény.

hirdetés

“Tegnap a Fidesz országos választmánya hivatalosan is megnevezte országgyűlési képviselőjelöltjeit a 2014 évi választásokra. Választókerületemben jövőre is Tiffán Zsolt képviselő lesz a jelölt.

Az Együtt-PM nemcsak kormányváltást, hanem korszakváltást is akar a magyar politikában: véget akarunk vetni annak a régimódi, megosztó politizálásnak, amit Orbán Viktor honosított meg Magyarországon. Mi nemet mondunk a személyeskedésre és a rágalmakra épülő lejárató kampányokra. Versenytársamat ezért én sem fogom személyében támadni, vagy hazug vádakkal illetni.

Azonban következetesen számon fogom kérni rajta mindazt, amit az általa képviselt politikai erő, a Fidesz az elmúlt négy évben az országban és itt, a Baranyában tett.

Számot kell adnia a választóknak az egykulcsos adó okozta károk miatt. Azzal, hogy egészében nőtt az emberek adóterhelése, azzal, hogy a gazdagabbaknak adott, a többségtől pedig elvett, illetve azzal, hogy 50 ezer munkahely szűnt meg csak e miatt az egyetlen intézkedés miatt.

Számot kell adnia a választóknak arról, hogy Orbán rezsimje elől egymással versengve menekül a munkahelyteremtő tőke, meg a jól képzett, vállalkozó kedvű fiatal. Ma már 500 ezer magyar gazdasági menekült él Nyugat-Európában. A rezsim azonban úgy fél tőlük, mint ördög a tömjénfüsttől: nem engedi, hogy ők is levélben szavazzanak, mint a külhoni magyar állampolgárok.

Számot kell adnia a baranyaiaknak arról, amit a pártja itt, helyben tett, és arról is, amit nem tett.
A Tiffán Zsolt vezette megyei Fidesz szervezet rendkívül gyenge lobbierejét és alkalmatlanságát bizonyítja, hogy Baranya gazdasági leépülése folyamatos, a Pécsi Tudományegyetem az egyik legnagyobb vesztese a felsőoktatás átalakításának és alig hallani a megyében olyan fejlesztésről, amelyet nem Bajnai Gordon fejlesztési minisztersége illetve miniszterelnöksége idején indítottak el, de természetesen született néhány új fejlesztési elképzelés is, hiszen Tiffán Zsolt cége 108 millió forintot nyert panzió építésre a Szársomlyó tövében. Tiffán regnálása alatt munkahelyek ezrei szűntek meg Baranyában, akinek van még munkája, az pedig attól retteg, hogy elveszti az állását, ha csak egy rosszat is szól, ezzel visszaélve tucatnyi közmunkást vezényeltek ki szigetvári fideszesek Bajnai Gordon ellen tüntetni.

Az Együtt-PM jelöltjeként olyan programot ajánlok a baranyaiaknak, amely munkahelyeket teremt és véget vet a mai, polgárháborús légkörnek itthon, és az országban is.

Berkecz Balázs,
az Együtt-PM jelöltje,
a kormányváltó szövetségben”

  • Berkecz?

    Ő meg kicsoda? Ilyen noname emberekkel hogy akar nyerni az ellenzék? Miért nem indítanak egy DK-s jelöltet?