Bordélyházat számoltak fel a pécsi zsaruk

Többszobás komplett bordélyházat számoltak fel a baranyai rendőrök péntek éjjel Pécsett. Az üzemeltetőket, egy 26 éves nőt, és a 43 éves férfi üzlettársát a rendőrök őrizetbe vették, előzetes letartóztatásukról a ma dönt a bíróság – adta hírül a rendőrség hétfői közleményében.

hirdetés

Mint írják, a gyanú szerint az egyébként bárként üzemelő helyen több lányt, köztük egy fiatalkorú lányt is foglalkoztattak prostituáltként. A rendőri akció során négy lány volt a bárban, hárman azt mondták, hogy táncoslányok, majd hogy masszőrök, végül beismerték, hogy prostituáltak, és a keresetük felét mindig leadták a főnöküknek.

A rendőrség ezért javaslatot tett a jegyző felé hogy zárassák be a vendéglátóhelyet. A házkutatás során a férfi lakásában több fegyver és lőszer is volt, ezek eredetét még vizsgálni kell.

– Az ügyben 18. életévét be nem töltött személyt foglalkoztató bordélyház fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság – összegzett a kommüniké.