Bővülnek a szolgáltatások

Április és május hónapokban a Magyar Államkincstár járási hivatalokban történő megjelenéssel bővítette állampapír forgalmazói hálózatát, olvasható a közleményükben.

hirdetés

Kitértek arra, hogy az országszerte megnyitott új forgalmazási pontok értékpapír-, Start- és Tartós Befektetési számla nyitással és kezeléssel, továbbá a kényelmi szolgáltatások – WebKincstár és TeleKincstár – igénylésének lehetősége mellett júniustól befektetési szolgáltatás nyújtásával állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A Magyar Államkincstár az elmúlt két hónapban tíz új helyszínen, köztük Mohácson, nyitott országszerte állampapír forgalmazási pontot.

Az új forgalmazási pontok szolgáltatási köre június hónapban, a már meglévő értékpapír számlanyitási és kezelési mellett befektetési szolgáltatással bővül. Ennek köszönhetően a járási kirendeltségeken készpénzkímélő módon, bankkártyás fizetéssel lehet állampapírt vásárolni, jegyzési műveleteket végrehajtani.

A közleményben kiemelték, hogy a szükséges, kiegészítő szolgáltatások – szerződések megkötését követően az állampapír befektetéseket kényelmesen interneten, vagy telefonon keresztül akár otthonról is lehet intézni.

Emellett – az értékpapírszámlát érintő tranzakciókról – díjmentes SMS szolgáltatás igénybevételével is értesülhetnek az ügyfelek.