Brutálisan összevert egy nő egy férfit Pécsett – ezért

A Pécsi Járásbíróság szeptember 22-én elrendelte egy nő letartóztatását egy hónapra kifosztás bűntettének és testi sértés vétségének alapos gyanúja miatt.

A vádirat szerint röviden: a nő idén szeptember 19-én estefelé Pécsett, egy téren számon kérte a későbbi sértett férfit, hogy miért terjeszti róla, hogy pénzért szexuális kapcsolatot létesített vele. Ezt követően hangos szidalmazások között a nő a férfit dzsekijénél fogva lehúzta a földre, ott többször megrúgta, ütötte, majd a magatehetetlen sértettről levette a kabátját és azt eltette, majd tovább folytatta a verést. Ketten próbálták megállítani, de végül a rendőrség vetett véget az eseményeknek, akik őrizetbe vették a nőt.

A gyanúsított büntetett előéletű, legutóbb garázdaság vétsége miatt ítélték el. Figyelemmel a bűncselekmény súlyára, a várható büntetés mértékére, alaposan tartani lehet attól, hogy szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna.

A bíróság határozatát az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be, így a végzés nem végleges.

hirdetés

Hirdetés