Búcsú a szuperszűk farmerektől

Ma már nem beszélhetünk abszolút trendekről. Ennek egyik legjobb bizonyítéka, ha megnézzük, milyen stílusú farmerekkel találkozunk az üzletekben. Annak ellenére, hogy az elmúlt években egyértelműen a skinny farmer hódított, találhattunk és viselhettünk más fazont is. Most azonban úgy tűnik, a szűk helyett az egyenes száré lesz a főszerep.

hirdetés

A folyamatos online jelenlétnek köszönhetően kedvünkre nyomon követhetjük, mi hódít kedvenc sztárjaink, vagy a kifutók híres modelljei között. Emellett különböző blogok és divatlapok online változatát végignézve szintén egyből kirajzolódnak az új trendek. Ezekből részben sejteni lehet, hogy előbb-utóbb az új divathullámok szele hozzánk is elér.

farmerek_4

Persze aki nem szeretne várni, elébe is mehet a trendeknek. Farmerek esetében legalábbis nem lesz különösebben nehéz dolga a divat megszállott követőinek, hiszen a fő csapásvonal mellett mindig találhatóak más fazonok is a boltokban. Ezt tapasztalhattuk korábban az egyenes szárú daraboknál, így ha valaki nem érezte jól magát a vádlira szigorúan ráfeszülő farmerekben, találhatott alternatívákat.

A skinnytől búcsúzva jöhetnek a lengébb darabok. Nem kell meglepődni a magasabb derekakon és a szakadásokon sem. Ahogy más fazonoknál, az egyenes szárú farmereknél is kedvünkre tűrhetjük fel a nadrágot, megtalálva a kiválasztott cipőhöz legjobban illő hosszt.

farmer_szakadt

A találékony tinik akár az anyjuk régi ruhái között is szemezgethetnek, hiszen a szakad, kopott, elhasznált farmer idén egyáltalán nem lesz szokatlan látvány.

hirdetés

Hirdetés