Buli van a mi utcánkban!

Újabb fesztivált nyitottak meg Pécsett, ezúttal Kertvárosban. A Kertváros Napon az állatsimogatótól, a medvehagyma kóstolón át a koncertekig minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere. 

hirdetés

Egy újabb fesztivál, ami nem a belvároshoz, hanem ahhoz a helyhez köthető, ahol Pécs lakosságának majdnem fele él. Ez Kertváros. A Kertváros Napot idén először rendezték meg.

A Való Világ Fecója is itt ünnepelt

– Tavaly gondoltuk először, hogy sikere lehet egy olyan rendezvénynek, amit kihozunk a belvárosból – mondta Csizi Péter, ötletgazda, aki délután négykor nyitotta meg hivatalosan a rendezvényt.

Lezárták a Maléter Pál utat

 

A gyerekeket az állatsimogató és különböző játékházak várták, míg a felnőtteknek a sör és virsli mellé koncertek is jártak. Már délután több százan voltak kíváncsiak arra, hogy mi folyik a Maléter Pál utcában. Estére azonban nagy durranásra, Csepregi Évára lehet számítani a tűzijáték mellett. A fellépők között többek között Palcsó Tamás és egy pécsi csapat, az Immigrants is fellép.

Aki akar még csatlakozhat, a fesztivál ugyanis este tízig dübörög Kertváros egyik leghosszabb utcájában, a Maléter Pál utcában.

A buszok más útvonalon közlekednek. Itt megnézheti, hogyan!

 • maléter

  Szerintem jó ötlet volt. Semmi pénzből nem lehet nívósabbakat hívni, a gesztust kell nézni.

 • Farkangyal

  Gettó nap

 • nosa

  A “nívós” fellépőket elnézve pozitívum, hogy nem a Széchenyi téren rendezték ezt meg.

 • azta

  Ott tette-vette magát a családjával a vattacukros sátránál.

  Hát igen , a tömeg kellemetlen volt. Mindenhol kilóméteres sorok, hogy odaférj valamihez. Itt nemcsak a kajákra gondolok, de egy lufiért félóra egy arcfestésért kb. 1 órát kellett sorban állni. A vattacukros sem panaszkodhatott. Hosszú sorokban kígyózott nála a sor.

 • Atónijó

  Oh, Fecó!