Buszöblöket javítanak a következő hetekben

A Magyar Közút megyei igazgatóságától kapott információ szerint a napokban négy pécsi buszöböl burkolati javítását kezdi meg a kivitelezéssel megbízott Sztráda 92 Kft.

hirdetés

Március 1-jén, kedden a Siklósi úton (58-as út) a két bőrgyári megállónál kezdődik a felújítás. A munkavégzés során a buszöblök melletti, külső forgalmi sávokat lezárják, de az azon túli időszakban mind a négy sáv járható lesz. A munkálatok körülbelül 2-3 hétig tartanak.

A Maléter Pál úton, a Nagy Imre út kereszteződésénél, valamint a Nagy Imre útnak a Maléter csomóponttól délre lévő felén március 10-én kezdődik a munka. A csomópontban jelentős forgalomkorlátozás lesz, mert a munkálatok idején a kivitelezőnek szüksége van a buszöblök melletti 1-1 sávra.

Ebben a csomópontban – körülbelül 2-3 hétig – nagy torlódásra lehet számítani. A munkavégzésen kívüli időszakban nem lesz sávlezárás. Amennyiben a jelzőlámpás forgalomirányítás nem tudja kielégíteni a közlekedési igényeket, rendőrségi segítséggel lehet majd ezeken az útszakaszokon áthaladni.