Csalók szedik áldozataikat + VIDEÓ

Csalók garázdálkodnak Kertvárosban. A gyanúsítottak panelházakban keresik áldozataikat azt állítván, hogy nyílászárócserével és szigeteléssel foglalkoznak, pedig csak a pénzt veszik fel.

hirdetés
Uránia Mozi

A csalók már több lakástulajdonost átvertek, amikor azt ígérték, hogy 300 ezer forintért kicserélik a lakásban az összes nyílászárót. Sokan már több tízezer forintot fizettek nekik, s hiába várták a az ablakcserét, és a céget sem tudták elérni.

A céget a Pécs TV is megpróbálta megkeresni, de egyik megadott telefonszámon sem jártak sikerrel kollégáink. Kiderült azonban: a miskolci bejegyzésű társaság adóvégrehajtás miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feketelistáján már fent van.

Az ügyben már többen tettek feljelentést. A rendőrség is nyomoz. Zsobrák Péter a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: eddig négy sértett tett bejelentést. Ők mindannyian több tízezer forintot fizettek ki előre egy olyan szolgáltatásra, amit aztán nem kaptak meg.

A rendőrség arra kéri a pécsieket, legyenek óvatosak, és ismeretleneknek semmiképpen ne fizessenek előre. Ha pedig gyanús személyekkel találkoznak, vagy hasonló esetről tudnak, akkor mindenképpen jelezzék azt a hatóságnak.

Hirdetés

Comments are closed.