Csupaszív koncert Pécsett

A Kodály Központban méltó helye van Brahmsnak

A Pannon Filharmonikusok az idei évben is kivételes koncerttel várja a szerelmesek világnapján a párokat és a páratlan estéket kedvelőket.

hirdetés

A koncerten Astor Piazzolla műveiből válogat a zenekar. Szólistaként Polyák Lilla, David Yengibarian és a PFZ trombitaművésze, Solymosi Péter lép a közönség elé.

A 19:00 órakor kezdődő hangversenyen a szenvedély latin mesterének, Astor Piazzollának műveiből válogat a zenekar. A vérpezsdítő szerelmi vallomásokat Polyák Lilla érzéki előadása teszi még élvezetesebbé. Az örmény származású harmonikaművész, David Yengibarian érzelemmel teli játéka során pedig két saját szerzeménye is elhangzik. A PFZ trombitaművésze, Solymosi Péter szintén szólistaként lép a közönség elé. A szerelem és szenvedély jegyében megálmodott estet a nagyzenekari átiratok ősbemutatója mellett még különlegesebbé teszi, hogy a tangóharmonika virtuóza első alkalommal játszik szimfonikus zenekarral, miközben a musicalek világából jól ismert Gundel-díjas művésznőt ugyancsak új szerepben láthatja a közönség.

A kedves hagyományt folytatva a Pannon Filharmonikusok idén is kedvezményekkel várja a párokat Valentin napi hangversenyén. Kizárólag a személyes ügyintézésnél, a Kodály Központ jegypénztárában lehetőség van páros jegy vásárlására három árkategóriában.