Divat, megújulás és egészség a Nevkóban

Pécs-Kertvárosban egy különleges nőnappal várják az érdeklődőket a szervezők: az Apáczai Általános Művelődési Központ („Nevkó Művház”) és a pécsi Nők és Csajok Projekt március 21-én a pécsi, baranyai hölgyeket, lányokat, nőket, csajokat szólítja meg egész napos díjmentes rendezvényével.

hirdetés

Divatról, trendekről, megújulásról, szépségről, egészségről, női dolgokról, okosságokról, lehetőségekről esik szó: a Nők és Csajok használt női ruhabörzén kincseket lehet keresni, emellett pécsi márkák divatbemutatóját, öltözködési-, haj-, smink-, illat-tanácsadását hozzák helybe, a Nevkó Művházba. Dudás Attila, a Dudás-Hajas Szalon tulajdonosa, és Klotz Edit a Chloé Exkluzív Fashion üzlet vezetője egy különleges beszélgetésen vesz részt. A belbecs jegyében is zajló, workshopon is részt vehetnek az aktívabb érdeklődők. A női baráti társaságok leülhetnek a relax-csevegősarokban: minőségi kávéval, masszázzsal, női lapokkal, egy közös, kellemes együttlétre. A nap végén azt is megtudhatjuk, ki lesz Kertváros szépe: a Fashion Art Modellügynökség szervezésében, a nap zárásaként zajló szépségverseny (19.00-21.00) döntőjében.

Lesznek táncprodukciók, tanulás, munkavállalás, gyakornoki lehetőségek nőknek, színpadi beszélgetés Dudás Attilával (Dudás-Hajas Szalon) és Klotz Edittel (Chloé Exkluzív Fashion) valamint az Átalakítjuk Szalon bemutatója.