Dzsudzsák Németországban folytathatja

A Bursaspor nem tartóztatja, a Schalke pedig hajlandó kifizetni az árát: Dzsudzsák Balázs könnyen a Bundesligába igazolhat – írja az Origo.

hirdetés

Előrehaladott szakaszban vannak a tárgyalások arról, hogy Dzsudzsák Balázs a Bundesligában szereplő Schalkéhoz igazoljon – írja a Sport1.de.

A német portál idézi Hamza Hamzaoglunak, a Bursaspor edzőjének a Milliyet nevű török napilapban megjelent nyilatkozatát, mely szerint senkit sem tartóztat, aki menni akar, és Dzsudzsák egyértelműen váltani szeretne. Hamzaoglu megemlíti azt is, hogy többet vártak a magyar játékostól, akinek talán hosszabb időre lett volna szüksége az akklimatizálódáshoz.

A Sport1.de szerint a Schalke hajlandó kifizetni a Bursaspor által Dzsudzsákért állítólag kért négymillió eurót (kb. 1,3 milliárd fortint). Ha ez így van, már csak magyar válogatott csapatkapitányának a fizetéséről kell megállapodni.

Korábban a Dárdai Pál által irányított Hertha is szóba került, de Dárdaitól tudjuk, hogy ő 3,5 millió eurónál drágábban nem vehet játékost, a Bundesligán kívülről igazolni pedig különösen kockázatos egy olyan szerény lehetőségekkel rendelkező klubnak, mint a Hertha.