Egy Alexandra-bolt előtt tüntettek

Budapest, 2017. február 17. Galambos Ádám, a G-Adam kiadó (j) és Szalontai Attila, az Elektro Press Stúdió képviselõje demonstrál az Alexandra Nyugati téri könyvesházánál 2017. február 17-én. Az Alexandra könyvesboltokat 2014-ig üzemeltetõ Pécsi Direkt Kft. ellen a Fõvárosi Törvényszék 2015. március végén rendelt el - jelenleg is zajló - felszámolási eljárást. Több mint 9 milliárd forintot követel 102 hitelezõ a Pécsi Direkt Kft.-tõl. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Két kis könyvkiadó vezetője demonstrált pénteken egy fővárosi Alexandra-bolt előtt. Milliárdokat követel több mint 100 hitelező.

hirdetés

Galambos Ádám, a G-Adam kiadó és Szalontai Attila, az Elektro Press Stúdió képviselője demonstrált az Alexandra Nyugati téri könyvesházánál pénteken délután. Az Alexandra könyvesboltokat 2014-ig üzemeltető Pécsi Direkt Kft. ellen a Fővárosi Törvényszék 2015. március végén rendelt el – jelenleg is zajló – felszámolási eljárást. Milliárdokat követel több mint 100 hitelező. A meglehetősen szövevényes ügyről korábban már írtunk.