Jön! Jön! Jön a Tesco FittAréna Pécsre!

Pécs legfittebb napja. Február 11-én a hazai fitneszvilág legnépszerűbb előadói tartanak órákat az 1. Tesco FittArénán. A Lauber Dezső Sportcsarnokban 6 órán keresztül változatos fitnesz és aerobik program vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért.

hirdetés


Változatos program. Az előző években megszokottól eltérő módon Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok nem táncos, hanem KickBoksz edzéssel nyitja meg az eseményt. Best Body órát tart 2011 férfi prezentere, Katus Attila. Béres Alexandra Súlykontroll programja minden izmot megmozgat. Tatarek Rezső New Ironbox Cross gyakorlatai olyanok, mintha egy ellenféllel bokszolnánk. 2011 női prezentere, Rubint Réka és Schobert Norbert idén újra közösen tartanak Aerobic mix-et. A fergeteges hangulatú fináléról a Zumba Fitness Party gondoskodik.

Egészséges újdonságok. A Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a legújabb trendekkel, kipróbálhatják a legmodernebb sporteszközöket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken is részt vehetnek.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

Ezen a télen még 5 vidéki helyszínen lehet részt venni az év legfittebb napján! Szeged után Miskolc, Pécs, Kecskemét és Debrecen is csatlakozik a Tesco FittAréna programsorozathoz.

Az esemény médiatámogatója a Pécsi Médiaközpont.

Bővebb információ: www.fittarena.hu

(X)