Egy pár napig nehezebb lesz közlekedni a városban

Lesznek még lezárások

Mindenszentek és halottak napja alkalmából ideiglenes forgalomkorlátozás lesz október 27-én 6 órától 2017. november 1-jén 21 óráig Pécsett.

hirdetés

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe Pécs területén.

Parkolás:

2017. október 27-én 6 órától 2017. november 1-jén 21 óráig a Pécs, Siklósi út és a Kanizsai Dorottya út kereszteződésétől számított 30 métertől a temető déli bejárata előtti 30 méterig terjedő útszakasz jobb oldali külső forgalmi sávjában lesz lehetőség parkolni.

Ez idő alatt a parkolónak kijelölt útszakaszon a “Megállni tilos” jelzőtáblák hatályát feloldják.

A forgalomkorlátozás idejére a Kanizsai Dorottya út és a temető déli bejárata közötti útszakaszon 40 km/óra sebességkorlátozás lesz érvényben.

Tilos megállni:

2017. október 27-én 6 órától 2017. november 1-jén 21 óráig a Pécs, Nagyárpádi út, Faiskola utca és Kemény Zsigmond utca közötti szakaszának mindkét forgalmi sávjában.

A forgalomkorlátozás ideje alatt az említett útszakaszon „megállni tilos” és a járművek elszállítására vonatkozó kiegészítő jelzőtáblákat, valamint “gyalogosátkelés” veszélyt jelző táblákat helyeznek ki.

Feloldják:

2017. október 27-én 6 órától 2017. november 1-jén 21 óráig a Pécs, Siklósi úti Shell benzinkút déli kijárata és a temető északi bejárata közötti útszakaszon a “megállni tilos” jelzőtábla hatályát.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.