Együttműködik a KTK és a NAK

Együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara.

hirdetés

Április 1-jén írta alá a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) között létrejött együttműködési megállapodást.

A két fél célja, hogy hosszú távon olyan együttműködést alakítsanak ki, amely mindkét szervezet számára kölcsönös értékeket hordoz. Ennek keretében a Közgazdaságtudományi Kar részéről a közös munka kiterjed például egy tanácsadói szervezetfejlesztési javaslat kidolgozására a NAK számára.

A KTK vállalja továbbá, hogy egyedileg testreszabott, illetve a Kar továbbképzési kínálatában szereplő szakmai képzéseket ajánl a Kamara részére, amelyek költségtérítésének díjából a NAK munkatársai egyedi kedvezményben részesülnek.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az együttműködés keretében szakmai gyakorlati helyeket biztosít a Kar hallgatói számára, illetve előadásokkal vesz részt a hallgatóknak szervezett szakmai rendezvényeken.

Az együttműködési megállapodást dr. Ulbert József, a Közgazdaságtudományi Kar dékánja és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke írta alá. – Külön öröm számunkra, hogy a NAK elnöke Karunk hallgatója volt, diplomáját a Karon szerezte, és jelenleg az Alumni Tanács munkájában is részt vállal – mondta a PTE-KTK dékánja.