Elmenekült a karambol után, keresi a rendőrség

Egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú feltehetően fekete színű Hyundai típusú szgk-val, Szentbalázs irányából közlekedett a 66-os számú úton Gödre irányába április 5-én 15:30 órakor.

hirdetés

A 47/000 km szelvényben egy erősen jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő és az útpadka felé kitérő Nissan Almera gépkocsi bal oldali visszapillantó tükrével, amely széttört és a lehúzott bal első ablakon az üvegszilánkok berepülve a jármű vezetőnek sérülést okoztak.

Az ismeretlen járművezető megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről Gödre irányába.

A Rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik látták a balestet, vagy azzal kapcsolatban – különösen a fekete Hyundai gépkocsira vonatkozóan melynek a bal oldali visszapillantó tükre rongálódhatott – információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent I. utca 12. fsz. 7. szám alatt, vagy telefonon az 502-700 / 25-10 vagy 25-02 telefonszámon, vagy a 107-es segélyhívó telefonszámon. A rendőrség a bejelentők adatait bizalmasan kezeli.