Élőkép készül a Misinánál

A Misina Természet- és Állatvédő Egyesület idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját, mely alkalomból programsorozattal készülnek.

hirdetés

A jubileumi programsorozat nyitóeseményére, április 12-én szombaton délelőtt 10 órakor kerül sor az egyesület telephelyén.

A szervezők az állatotthon mögötti réten egy egy élőképet szeretnének létrehozni, melyhez minél több önkéntesre, állatbarátra és természetesen állatra van szükségük. A képet fotó formájában is megörökítik ezért kérik a résztvevőket, hogy fél órával az esemény kezdete előtt érjenek a helyszínre.

A programsorozat további rendezvényei:

Április 17-én, csütörtökön 9 és 13 óra között húsvéti nyuszi- és kutyasimogatóval, gyereklovagoltatással, szamárkocsikázással, és kézműves programokkal várják a legkisebbeket.

nyuszi 4

Április 27-én nyílt délelőtt keretein belül járják végig az állatotthont, de lesz bivalyfürdetés, törpedisznó- és kecskesimogatás, valamint lóápolás is.

Az év végéig az egyesület szeretné, ha a legnagyobb közösségi oldalon összegyűlne 20 ezer like, az elmúlt 20 év és a 20 ezer behozott kutya tiszteletére.