Előzetesben a kocsmai gyilkosság gyanúsítottja

Egy harmincnégy éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy ő ölte meg azt a nőt, akit a múlt héten egy kocsmában találtak holtan.

hirdetés

Ahogy korábban megírtuk, október hatodikán az Ady Endre utca egyik borozójában a nyitáskor a pultos lány holtan talált egy ötvenhat éves nőt a raktárban. Bár a bűnügyi helyszínelők zárták le órákra a helyiséget és a szemtanú is elmondta, fojtogatás nyomait vélte felfedezni az áldozat nyakán, a rendőrök ennek ellenére még napokkal később is azt a tájékoztatást adták, hogy a nő természetes úton halt meg és közigazgatási eljárásban rendkívüli haláleset miatt nyomoznak.

Hajdu István
Hajdu István, a bíróság szóvivője

Hogy mégis gyilkosság történt, az pénteken a kora esti órákban derült ki, akkor fogták el a rendőrök a feltételezett tettest, egy szentlőrinci férfit. Úgy tudjuk, szexuális indíttatásból követte el tettét.

Sorsáról szombaton délelőtt döntött a Pécsi Városi Bíróság. Hajdu István szóvivő elmondta, a férfit emberölés bűntettével gyanúsítják, tettéért öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztést kaphat. Attól tartva, hogy megszökhet, vagy elrejtőzhet, most egy hónapra rendelték el az előzetes letartóztatását.

  • Mázlista

    Bízom benne, hogy “fojtogató” Antallal kapcsolatban előző években történt rendőrségi és ügyészségi iratok is felülvizsgálatra kerülnek…