Elszakadt a cérna a Honvéd-szurkolóknál

Kiakadtak a kispesti szurkolók a Kozármisleny győzelmén, a meccs végén két szurkolói csapat és egy maroknyi rendőr között volt összetűzés egy ellopott zászló miatt. A rendőröknek kellett megfékezni a rájuk is támadó ittas szurkolókat.

hirdetés

Már majdnem üres volt a pálya környéke, amikor a buszukra várakozó Honvéd-szurkolók kitalálták, hogy bosszúból megszerzik a Kozármislenyi szurkolók zászlaját. Az egyik fővárosi drukker tépte ki az egyik kozármislenyi kezéből a csapatzászlót, majd az ittas szurkolók összekaptak, közben egy őket szétválasztani akaró rendőrre támadt rá az egyik szurkoló.

 

A  férfit nagy nehezen három rendőr tudta csak földre vinni és megbilincselni. A férfit hatóság elleni erőszak miatt előállították. A zászló végül nem került elő.

rendorok1

Eközben a Kozármisleny játékosainak ünneplését csalódottan, csendben hallgatták a kispestiek.

unneples1-FG

– Büszke vagyok a játékosokra, akik minden meccsen ugyanazt teszik, amit kell, nincs semmi csoda, csak játszanak, és nem volt semmi különleges a felkészülésben. Örömből játszunk és est is fogjuk folytatni – mondta lapunknak a Kozármisleny edzője, Németh Zsolt. – Ha kikaptunk volna, az sem lett volna gond, de ez most nagy ajándék nekünk!

unneples2-FG

– A meccs után szolid ünneplés lesz, egy késői ebéddel nyugtázzuk a győzelmet. A szurkolókkal nem lesz semmi közös ünneplés, nem vagyunk még akkora sztárok, hogy ünnepeltessük magunkat – tette hozzá az edző.

A Honvéd edzője, Marco Rossi komor arccal, rosszkedvűen nyilatkozott, azt mondta, sok mindet át kell gondolni, mert nagyon nem jól játszott csapat.