Zebrán ütöttek el egy fiatalt Pécsen

Teljes szélességében lezárták a Kodály Zoltán utcát, ahol információink szerint egy fiatalt ütött el egy taxis a zebrán. 

hirdetés

A baleset 6 óra előtt néhány perccel történhetett, ugyanis úgy tudjuk, hogy a mentő jelenleg is ápolja a sérültet, akinek barátai az út szélén megtörten várják a fejleményeket.

Frissítve (19.20):

Megkerestük az érintett taxitársaságot és elmondták, hogy még semmit sem tudnak kollégájukról, csak annyit árultak el, hogy a sofőr bejelentkezett 6 óra előtt, hogy azonnal hívjanak mentőt.

A helyiek szerint a fiatal lány könnyebben megsérült, de bevitték megfigyelésre a kórházba.

A rendőrség megerősítette a hírt: egy 15 éves lányt ütöttek el a gyalogos-átkelőhelyen, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

 • csonakos tibor

  pedig a hivatásos vezetők is isznak rendesen munka közben.Nem egy buszsöfőrt tudok aki rendszeresen piál!!!A kressz azt nem ismeri amit nagy betűvel írt! Ha nem adta meg ami jár a gyalogosnak vállalja a következményeket!

 • Brém Martin

  szerintem ép eszü embernek, meg sem fordul a fejében, hogy a taxis ivott volna, természetesen biztos vagyok benne, hogy ettöl függetlenül megszondáztatták, de itt egy szerencsétlen baleset történt, azt leszámitva, hogy a kresz szerint a gyalogosnak volt elsöbbsége, azért igencsak osztott az a felelösség, talán a gyalogosoknak sem kéne körülnézés nélkül leugrálni az utra, ha van ott zebra ha nincs, mert ép ésszel belátható, hogy 1.5 tonna nagyot üt… Napi szinten találkozni ilyennel sajnos.. Persze a lánynak mielöbbi felépülést kivánok.

 • Gulyás Gábor

  Kedves Tibor, az eszébe sem jut, hogy egy hivatásos sofőr nem iszik munka kozben? Illetőleg, hogy a szerencsétlenül járt fiatal lány nem biztos, hogy kellő körültekintéssel indult át a zebrán? És igen tudom, hogy van egy olyan Kresz szabály, hogy úgy közelítse meg az autós a zebrát, hogy bármely pillanatban meg tudjon állni. Sőt, igazságszerint az lenne teljesen szabályos, ha az autós megáll, jelez a gyalogosnak hogy mehet, aztán adott esetben ha a gyalogos egyértelműen a sofőr tudtára adja, hogy nem áll szándékában átkelni a gyalogátkelőhelyen, akkor mehet tovább. És most gondoljunk bele ez mennyire működik a valóságban! Megsúgom, teljesen életszerűtlen! Ellenben van egy a Kreszben nem szereplő, de a közlekedésben részt vevő GYALOGOS, motoros, bringás, autós, stb. jobb lenne ha bevésne az agyába:
  ELSŐBBSÉGE ANNAK VAN, AKINEK MEGADJÁK!! Ezzel egyetemben erőt és mihamarabbi felépülést kívánok a lányzónak!

 • csonakos tibor

  Remélem volt szonda.Ilyenkor rá kell zavarni erre a bandára az összes hatóságot.Zebrán elütik a fiatal lányt.

 • Dénes Hizsnyik

  A 15 éves diáklány koponyarepedéssel fekszik az intenzív osztályon.

 • Franci111

  Zebrán ütött el egy fiatalt Pécsen.Olvasható a tudósítás címeként. Az viszont már kissé zavaró,hogy egy olyan személy okozta a balesetet aki napi szinten részvevője e város belterületi forgalmában mivel egy Taxi vezetője volt aki a zebrán áthaladó fiatalt elütötte.A Kodály Zoltán utcát teljes szélességben lezárták a rendőri helyszínelés miatt.Sajnos a balesethez elegendő volt egy pillanatnyi esetleges figyelmetlenség és a baj már is megtörtént.A baleset 6 óra előtt történt néhány perccel történt.A helyiek szerint egy fiatal lány könnyebben megsérült de ennek ellenére megfigyelési céllal a mentő bevitte a kórházba.