EnergiaKözösségek: évente akár több tízezer forintot is megtakaríthat

Felhívás:
EnergiaKözösségek címmel 2011 őszén nemzetközi energia (és pénz!) megtakarítási program és verseny több családból álló közösségek számára Magyarországon. Nagyszerű díjak várják a nyerteseket a verseny végén!

hirdetés
Uránia Mozi

Az energiaárak folyamatos növekedése következtében sok háztartás és közösség szeretne aktívan tenni valamit, de sokszor nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan mit is lehetne, vagy azt gondolják, hogy pénz hiányában nem tudnak változtatni fogyasztásukon.

A kétéves program átfogó célja a családok klíma- és energiatudatosságának növelése azért, hogy megmutathassuk: egyszerűen, viselkedésünk megváltozásával is óriási eredmények érhetők el mind az energia, mind a pénzmegtakarítás terén.
CSATLAKOZZON ÖN IS, MERT:
 hasznos energia megtakarítási tippeket kap,
 megismeri saját energiafogyasztási szokásait,
 legalább 9%-os energia (és pénz) megtakarítást érhet el,
 esélyt kap, hogy csökkentse a karbon-lábnyomát,
 lehetősége nyílik arra, hogy találkozzon más EnergiaKözösségekkel és egy lelkes közösség tagjává váljon, saját tapasztalatait másokkal megossza,
 megnyerheti a magyarországi díjakat és egy brüsszeli kirándulást, ha tagja az ország legtöbbet megtakarító EnergiaKözösségének!

A részvétel ingyenes, előzetes klíma-, azaz éghajlatváltozással kapcsolatos tudás nem szükséges!
További információk a www.greendependent.org oldalon, hamarosan a projekt honlapján (www.energiakozossegek.eu) és Pécsen a helyi klíma-koordinátornál, Haliné Reidl Erikánál ( erikareidl@yahoo.co.uk )!

Hirdetés