Erdélyben a kosarasok

Tiszay László, a PVSK Női Kosárlabda Utánpótlás Szakosztályának vezetője közölte lapunkkal, hogy vasárnap éjjel indul útnak serdülő, kadett és junior vegyes csapatuk, hogy Erdélybe, Kézdivásárhelyre utazzanak felkészülési tornára.

hirdetés

“A két klub közötti jó kapcsolat tovább építése jegyében kaptunk meghívást vendéglátóinktól. Öt napot töltünk majd Erdélyben, ahol kétszer a Székely válogatottal, egyszer pedig a Sepsiszentgyörgy csapatával fogunk mérkőzni. Az alapozás végéhez közeledve jó erőfelmérők lesznek ezek a találkozók, melyen minden játékosunk bizonyíthatja, hogy sikeresen zárta a felkészülést” – így a szakvezető.

Debreceni Eszter edző a következőket mondta: – Az alapozás negyedik hetében járunk, amikor is egy nemzetközi tornán veszünk részt Erdélyben. Három mérkőzést fogunk játszani, úgy gondolom, nagyon hasznosak lesznek, hiszen meg tudjuk nézni, hogy hol tartunk az eddig elvégzett munkában. Elsősorban itt a fizikális és technikai dolgokra vagyunk kíváncsiak, mivel eddig csak ezekkel foglalkoztunk. Vegyes csapattal megyünk, lesz benne serdülő-kadett és junior korú is. 15 játékost tudunk forgatni minden mérkőzésen, mindenki kap majd lehetőséget. Le tudjuk mérni,hogy mik azok az esetleges hiányosságok, amiket a bajnokságok kezdetéig pótolnunk kell – közölte a tréner.

MEGOSZTÁS
Előző cikkJavult a bizalom
Következő cikkŐszi filmajánló