Éremeső az aerobik évzárón

Gyönyörűen csillogó érmekkel: öt arannyal, három ezüsttel és négy bronzzal zárták az évadot a pécsi aerobik versenyzők. A sportolók Budapesten, a Magyar-kupa döntőn indultak.

hirdetés

Bali Dániel és Mazács Fanni ismét tarolt: ezúttal a magyarok legjobbjai között nem találtak legyőzőre a pécsi aerobikosok. A fiatalok egy hosszú versenysorozat végéhez értek. Korábban, a főversenyen-  a junior világbajnokságon – Bali Dániel második lett, Mazács Fannival párosban pedig bronzérmet szereztek. A budapesti Magyar-kupán Bali Dániel és Mazács Fanni egyéniben és párosban is győzött, a Sümegi Odettel kiegészült trió pedig a második helyen végzett.

A fiatalabbak is érmekkel tértek haza Budapestről: Gyenis Zoltán egyéniben és Bábel Felicitasszal párosban nyert. A felnőtt csoport második lett, valamint Varga Angéla egyéniben szerzett egy ezüstérmet.

A pécsi aerobikosok még négy bronzérmet és két negyedik helyet szereztek a Magyar-kupa döntőjén.

Nagyszerűen szerepeltek a PTE-PEAC Aerobik Szakosztály versenyzői a Magyar-kupa döntőn. Az idén számos hazai és nemzetközi versenyen, köztük a májusi világbajnokságon is bizonyították már a tudásukat.

Öt korosztályban és négy szakágban versenyeztek a pécsi aerobikosok Budapesten. A Magyar-kupa döntőjén az ország legjobbjai indulhattak.