Érkeznek a légiós játékosok

A szombati, Szekszárd elleni, ingyenesen látogatható felkészülési meccs előtt megérkezik már Pécsre a PEAC két tengerentúli légiósa.

hirdetés

A PEAC két tengerentúli játékosa, Maurita Reid és Latoya Williams gépe várhatóan pénteken landol Budapesten és még az nap megérkeznek Pécsre.

Gyenge Gábor, a PEAC-Pécs sportigazgatója elmondta, hogy a tervek szerint az újonnan érkező két légiósuk ott lesz már a szombaton 18 órakor Pécsett kezdődő, első hivatalos felkészülési mérkőzésükön, ahol az Atomerőmű KSC Szekszárd gárdáját fogadják a fekete-fehérek.

A két játékosra Pécsett orvosi vizsgálat vár. Zeljko Djokic vezetőedző mihamarabb szeretné különböző teszteken is felmérni a fizikai állapotukat.

A felkészülési mérkőzésen tehát már biztosan jelen lesz a két amerikai, ám hogy pályára is léphetnek-e, azt edzőjük fogja eldönteni. A jövő héttől viszont már a teljes kerettel folytatódhat a PEAC munkája, Williams-ék mellett a különböző utánpótlás válogatottakban szereplő fiatalok – a már edző Kiss Virág, a most még a tanulmányaival foglalkozó Raus Vivien, és a vasárnap Pécsre érkező Nagy Dóra – is csatlakoznak a társakhoz.

A szombaton 18 órakor kezdődő, ingyenesen látogatható első felkészülési mérkőzésre a PEAC-PÉCS szeretettel vár minden érdeklődőt, szurkolót.