Erősítse szervezetét az influenzaszezon előtt!

Újra itt a szeptember és megérkezett a hűvös, őszi idő is, és ezzel együtt a betegségek időszaka. Gyermekeink visszatérve az óvodába, iskolába nagyobb eséllyel fertőzik meg egymást, ezért fokozott figyelmet kell fordítanunk szervezetük ellenálló- és regeneráló képességére.

hirdetés

A betegségek megelőzésére több, általánosan ismert lehetőségünk is van, ilyen például az egészséges táplálkozás, a rendszeres kézmosás és a védőoltás.

Segítséget jelenthet azonban egy régi hagyományon alapuló, rendkívül hatékony terápia, a sóterápia, amely többek között erősíti a szervezet ellenálló és regeneráló képességét. A sóterápiáknak több, eltérő fajtája létezik, ezek között nagy különbségek is lehetnek, ezért érdemes részletesen megismerni a lehetőségeket, tudatosan választani közülük!

indiso_cikk_kep_2_300x190 (1)

Alapvetően két nagy csoportba sorolhatóak: a nedves sóterápiák – melyek a sót vízben oldott formában juttatják a légutakba – a felső légutak kezelésében lehetnek hatékonyak. A száraz sóterápiák közé tartozó SPELEO (Sóbánya) terápia pedig a különlegesen finomra őrölt (0,2 mikron) speciális, magas tisztaságú gyógyászati hatóanyag belélegzése során fejti ki hatását, egészen mélyen az alsó légutakban, a tüdő hörgőcskéiben is. Ennél az eljárásnál egy valódi sóbánya mikroklímáját reprodukálják a kezelések során, annak minden pozitív élettani hatásával.

20140911_144516

Magyarország legelismertebb egészségügyi sóterápiája, az ország több nagyvárosa mellett már Pécsett is elérhető. Az INDISO száraz sóterápia, kiemelt egészségügyi intézményekkel  együttműködve, orvosi javallat és kontroll mellett vehető igénybe. A terápiát az influenzaszezon előtt érdemes elvégezni, majd ezt évente megismételni. A sóterápia a gyerekeknél is, már egy éves kortól alkalmazható.

A gyógyszer- és mellékhatásmentes kezelés, hatékony kiegészítő terápia az alsó- és felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésére, javasolt allergia esetén, valamint jelentősen javítja az életminőséget, és fontos szerepe van légzőrendszerünk egészségmegőrzésében, a sportolók teljesítménynövelésében is. Kifejezetten gyermekek számára is ajánlott, hiszen számos, korunkban népbetegségnek számító problémára – mint például a fülgyulladás, arcüreggyulladás – hatékony megelőzési módszer lehet.

indiso_logo_fekvo

Erősítse szervezetét az influenzaszezon előtt nálunk, vásároljon bérletet most bevezető áron, 10 alkalom 15.900 Ft!*

Ingyenes állapotfelmérés és 15 perces kipróbálási lehetőség előzetes időpont-egyeztetés után!

További információ:

Indiso Sóklinika Pécs, Régió Üzletház
a Helen Doron nyelviskola emeletén
7621 Pécs, Rákóczi út 66.
Bejelentkezés: +36 30 21 96 450

www.indiso.hu

*Az ajánlat a 2014.09.30-ig megvásárolt bérletekre és megkezdett kezelésekre érvényes.

(x)