Europa Cantat a PEN-en is!

Minden, amit az Europa Cantat adhat, a közös kóruséneklés gyönyöre és színes koncertélmények, az a Pécsi Egyetemi Napokon is várja az érdeklődőket.

hirdetés

Május 1-jén közös éneklés Tóth Árpáddal, ahol minden torokból dal fakad, majd koncert a világ leghíresebb a capella fenegyerekeivel, a legnagyobb jazz fesztiválok állandó vendégével, a berlini SLIXS-szel.

Az együttes a világ jazzfesztiváljainak állandó fellépője, akinek merészsége és innovatív szemlélete az új műfajok kipróbálásában testesült meg, és jelentett eddig is teltházas koncerteket. Az együttes 2008-ban és 2013-ban is megkapta az év legjobb a capella jazz daláért járó CARA díjat. A SLIXS 2013-ban együtt énekelt Bobby McFerrinnel, majd ezt egy közös európai turnéval koronáztak meg 2014-ben.

A SLIXS produkciója mindig hamisítatlan koncert- és közösségi élmény, mert remekül ötvözi a pop, a funk, a gospel, az R&B, a soul és a boogie stílusokat, megkeverve egy kis Shakespeare-i sonnettel. A csapat május 1-jén 14 és 15 órakor ingyenes koncerteket ad a Zsolnay Negyedben. Május 2-án pedig az EUROPA CANTAT hivatalos nagykövet kórusa, a mindig friss Voisingers lép feé 14 órakor!

Esténként érdemes meglátogatni a Pirogránit téren a Cantat standot, ahol egy kis közös játékkal, szüntelen jókedvvel és azonnali nyereményekkel várnak mindenkit.