Ezen a héten is lecsapnak a NAV-osok a megyében

A NAV baranyai revizorai a közeljövőben többek között a megyeszékhelyen, Szigetváron, Harkányban és Siklóson végeznek ellenőrzéseket.

hirdetés

A NAV Baranya megyei munkatársai május 17. és 20. között a megyeszékhelyen, Szigetváron, Harkányban, Siklóson, Villányban, illetve Sellyén és környékén végeznek ellenőrzéseket.

Az ellenőrzésekkor a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, illetve az online pénztárgépek használatát vizsgálják a hivatal munkatársai, elsősorban az élelmiszerboltokban, a vendéglátóhelyeken, a fagylaltárusoknál és a cukrászdákban. Utóbbiaknál az áruk eredetének vizsgálatára is sor kerülhet.

A revizorok a megyeszékhelyen továbbra is ellenőrzik a személyszállítókat és a kitelepülőket.

Ezek mellett május 21. és 23. között Bogádon, Komlón, Kozármislenyben, Siklóson, valamint Pécsett jelenhetnek meg a NAV-osok.

Bogádon és Komlón a kiskereskedelmi tevékenységet végző adózók számíthatnak a revizorok megjelenésére, ahol a számla- és nyugtaadást és a foglalkoztatottak bejelentését vizsgálják. Kozármislenyben és Siklóson elsősorban a vendéglátóhelyeket keresik fel a hivatal munkatársai.

A megyeszékhelyen továbbra is a piaci kiskereskedők, illetve a közérzetjavító szolgáltatók számíthatnak ellenőrzésekre.