Ezreket várnak az utazási kiállításra

Páva Zsolt polgármester ünnepi köszöntőjével nyílt meg pénteken délután a Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár a városi sportcsarnokban. A hétvégén ezreket vár több tucatnyi kiállító, nyomott árakkal.

hirdetés

Horvát ajánlatok déli szomszédunk standjánál

A GALÉRIÁÉRT KLIKK IDE!

Megszakítás nélkül a tizenhetedik kiállítás nyílt meg a Lauber Dezső Sportcssarnokban pénteken délután. A Háromnapos szakvásáron az utazásszervezők 10-25 százalékos kedvezménnyel várják az érdeklődőket, így megéri ellátogatni a helyszínre. A kiállítás első napjára a horvát főkonzul, s más külföldi vendégek is ellátogattak.

Mint azt a szervező Fair Expo képviseletében a megnyitón Ferenczi Tamás elmondta, az elmúlt tizenhét év megmutatta, hogy érdemes évről évre megrendezni az eseményt, amelyet ráadásul folyamatos, s egyre jelentősebb érdeklődés kísér.

Kéri István, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke elmondta, tiszteletet parancsoló, hogy megszakítás nélkül e változó világban is fent tudott maradni a rendezvény, s mind az utazásokat kínáló, mind az utasok a piacon maradtak. Hozzátette: egy-egy élmény megvásárlása előtt – célzott az utazásokra – érdemes megfontoltnak, körültekintőnek lenni, ehhez pedig óriási segítséget nyújt a vásár. Itt ugyanis jelen van minden fontos szereplő, s leegyszerűsödik a választás.

Kiemelte: a Pécsi Utazás Kiállításon és Vásáron jelen lévő kiállítók mindegyike megbízható és tapasztalt, így a minőség, s a felhőtlen vakáció is garantálható általuk.

Páva Zsolt polgármester mielőtt ünnepélyesen megnyitotta volna az eseményt, azt mondta: a város egyik fontos eseménye, a tavasz első napjainak egyik tradicionális ünnepévé vált mára a kiállítás. Elmondta: a piac átalakulóban van, ugyanakkor láható, hogy a belföldi úticélok, a környező országok iránt jelentős, s egyre erősebb az érdeklődés.

Zárásul reményét fejezte ki a polgármester, hogy idén legalább annyian látogatnak városunkba, mint ahányan innen, lakhelyükről keresnek úticélt.

A Pécs Médiaközpont standja

Az utazásszervezők mellett több más társaság is kiállít a rendezvényen. A Pécs Médiaközpontnak is saját standja van. Ennél az érdeklődők médiacsaládunk tagjairól, a Pécs TV műsorairól, s az írott felületeinkkel kapcsolatban érdeklődhetnek. Emellett a kedvezményes hirdetési ajánlatokról is bő tájékoztatást tudnak adni kollégáink a vállalkozások képviselőinek.