Ezt várják!

Egyelőre még gyűjteniük kell!

Páva Zsolt tegnap ismertette programját, melyben fontos kérdésekre nem érkezett válasz – írja az MSZP.

hirdetés

” Pécs lakossága fogy a leggyorsabban a megyeszékhelyek közül. Az elmúlt években több, mint 10.000 fővel csökkent a város lakossága. Hova lett 10.000 pécsi?

Páva Zsolt szerint 5 év alatt 6500 új munkahely jött létre. De hol vannak az új munkahelyek, és mennyi szűnt meg e közben? Ha hihetnénk Páva Zsolt számainak, ennyi új munkahely mellett már teljesen meg kellett volna szűnnie a munkanélküliségnek Pécsett. Ehelyett az emberek viszont azt látják, hogy minden eddiginél több a munkanélküli, a bérszínvonal az országostól is leszakad, az európai bérszínvonal pedig csak álom marad. Ezrével szűnnek meg a pécsi vállalkozások, az Elcoteq bezárt, a Déli Ipari Park üresen áll. A belvárosi utcák konganak az ürességtől. Az egyetem hallgatói létszáma drasztikusan csökkent az elmúlt években.

Mindeközben semmi érdemleges fejlődés nem történt a városban. Az utolsó érdemi fejlesztést, az Európa Kulturális Fővárosa címet az MSZP irányítása alatt kapta meg a város. Ha a Fidesz építeni már nem tud, helyette rombol. Büszkék arra, hogy lebontják a Magasházat. Mi erre nem lennénk büszkék a helyükben. Szintén nem lennénk büszkék az 5 milliárdba kerülő Vízmű-foglalásra, sem arra, hogy hitelből sikerült csak új buszokat vásárolni. Ilyen intézkedésektől a város nem fog talpra állni! Új beruházásokra, valódi új munkahelyekre van szükség, a mostaniak megtartása mellett!

Páva Zsolt szlogenje: Hajrá Pécs! Értjük, hiszen a fenti példák alapján is teljesen világos: a helyi Fidesz csupán szurkolni tud a városért, tenni nem.

A pécsieknek nem szurkolókra van szükségük, hanem felelős városvezetőre! Az MSZP pécsi frakciója támogatja Cserfainé Dr. Kovács Ágnes polgármesterjelöltet, aki nem szurkolni akar a városnak, hanem tenni érte. Támogassák Önök is! Tegyünk együtt a város fellendüléséért!”