Fegyveres rablókat keresnek a zsaruk

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerdai közleménye szerint, kedden 21:06 órakor a Pécsett, a Nagyvárad utca 18. alatti Tom Market üzletbe két férfi lépett be fekete maszkban, majd egy pisztollyal az eladót fenyegetve követelte a bevételt. A támadók közel háromszázezer forintot szereztek meg, majd gyalog elmenekültek.

hirdetés

1. kamera képe

2. kamera képe

Az elkövetőkről eddig rendelkezésre álló adatok:

A fegyveres, kb. 180 cm. magas, erős testalkatú fiatal férfi. Ruházata: felül fekete színű, zsebes, kapucnis pulóver, melynek hátán fehér színű minta van. Nadrágja feltehetően szürke színű, mindkét szárán feltűnő fehér csíkkal. Lábán fekete színű, fényes bőrszerű anyagból készült teremcipőt hordott.

A másik férfi szintén fiatal, de vékonyabb testalkatú, alacsonyabb mint a társa, hangja fiatalos. Ruházata, felül fekete 3/4-es bőrkabát, kopott szürke farmer, melynek a szára 5 cm-es szélességben fel volt tűrve. Lábán kopott, barnás színű cipő volt, melynek talprésze fölött fehér csík futott körbe.

A rendőrség kéri, hogy aki a mellékelt felvételeleken látható személyeket felismeri, vagy kilétükkel kapcsolatban érdemi adattal rendelkezik, jelentkezzen a legközelebbi rendőri egységnél, vagy telefonon az ismert segélyhívók valamelyikén.

A bejelentő személyét bizalmasan kezelik – emelték ki.