Féláron “megy a gőzös” a Zsolnay Fesztiválra

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. az április 27. és május 1. között megrendezésre kerülő I. Zsolnay Fesztiválra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt nyújt bármely belföldi vasúti állomásról Pécsre.

hirdetés

Az idén először megrendezésre kerülő I. Zsolnay Fesztivál széles zenei kínálattal, számos kiállítással, neves hazai és nemzetközi előadókkal kínál minden korosztály számára felhőtlen kikapcsolódási lehetőséget az ünnepi hosszú hétvégén.

A rendezvényre vasúttal érkezők számára a személyszállító vasúttársaságok mától alkalmi menettérti jegyet kínálnak, amely bármely vasúti pénztárban megváltható. A kedvezményes árú menetjeggyel az utazást legkorábban április 26-án lehet megkezdeni, és a visszautazást május 2-án éjfélig kell befejezni.

Az 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezmény 2. osztályú kocsiban vehető igénybe, és hazautazásra csak abban az esetben használható fel, ha a visszautazás előtt lebélyegzésre kerül a rendezvény helyszínén található információs pontok valamelyikén.